Шпаргалка: як вибрати білизну в подарунок для дівчини

Ти вирішив зробити романтичний подарунок своїй коханій і подарувати їй класний комплект білизни. Залишилося вибрати відповідний та не прогадати з розміром і фасоном. Ми розповімо, на що звернути увагу.

Нижня білизна - це подарунок в першу чергу дівчині, а не тобі. Орієнтуйся на її смак. Як дізнатися, що подобається? Проаналізувати її профіль в інстаграмі.

1.  Вивчи її акаунти
Багато зараз діляться в сторіс тим, що подобається та залишають лайки під постами. Пошукай в підписках дівчини магазини білизни. Далі сама платформа в допомогу. Якщо вона лайкала якісь фото, ти це побачиш.


Проаналізуй, яка білизна на фото їй сподобалася.  Вона часто відзначає комплекти з високою талією або мереживні бюстгальтери насичених кольорів, — швидше за все, вона вважає їх красивими. Червоні та рожеві відтінки білизни досі сприймаються як чуттєві та пристрасні. Дуже хвилююче виглядає і біле мереживо. Якщо у дівчини немає улюбленого кольору, орієнтуйся на класику.

2. Згадай, яку білизну вона зазвичай носить
Вивчивши цифровий світ, зверни увагу на реальний. Тобі не треба розбиратися в назвах бюстгальтерів, досить візуально запам'ятати форму. Щільна це чашка або м'яка, вона частіше в стрінгах або в закритих трусиках? Зверни увагу також на тканину: якщо вся білизна виключно бавовняна, можливо, її шкіра вередує проти інших тканин. Важливий момент - на будь-яких трусиках повинна бути бавовняна ластка, щоб їх було комфортно носити. Білизна без неї виключно еротичний варіант на пару годин.

3.  Визначся з розміром
Тепер найголовніше - розмір. Якщо є можливість, його можна підгледіти на бирці. На бюстгальтері вона знаходиться всередині біля застібки. Розмір складається з двох цифр та латинської літери. Наприклад: 75B, де 75 - це обсяг грудної клітини, а B - розмір чашки. A - це перший, B - другий, C - третій і т. д. Думаємо, що ідею ти вловив 😉 З трусиками простіше. На їх бирці ти знайдеш звичні тобі позначення S, M, L.


Можна перевірити кілька комплектів білизни, але орієнтуватися на те, яке, на твою думку, найкраще сидить на дівчині. Швидше за все, у тебе є власні фаворити.

kak-dolzhen-i-ne-dolzhen-sidet-byustgalter

4. Підготуй запасний план з сертифікатом
Багато магазинів надають таку опцію. На Alisa.ua є сертифікат номіналом від 500 гривень та електронна подарункова картка на будь-яку суму. Дівчина із задоволенням підбере білизну сама і пояснить, що конкретно їй сподобалося. Радимо скористатися нагодою та запам'ятати її розмір на майбутнє.

5. Визначся з магазином
Чим ширше асортимент, тим більша ймовірність, що дівчина підбере щось відповідне. Вибери магазин, де крім звичайної білизни, продається ще еротика, піжами, майки та інше, і можливо, її погляд впаде на щось зовсім несподіване. Вибір за нею 👸🏻


6. Запропонуй скласти вішлист
Не всі хочуть дарувати своїм коханим подарункові карти, вважаючи, що такий подарунок занадто знеособлений. Тим, кому фактор сюрпризу не так важливий, а порадувати людину хочеться, може підійти формат вішлистів. Скажи, що хотів би подарувати білизну. Нехай вона додасть кілька варіантів у свій список бажань прямо з посиланнями. А остаточний вибір комплекту буде за тобою. Так збережеться елемент раптовості, адже дівчина не знає, який саме комплект (або кілька) отримає.


7. Дізнайся про можливість повернення
Ще один важливий момент - є магазини, які дозволяють повернути білизну, якщо вона не підійшла. Наприклад, на Alisa.ua діє безстрокове повернення. Так що зверни увагу на цей момент до покупки, в незалежності від того береш ти комплект, або сертифікат. І пам'ятай, найкращий подарунок той, що зроблений без приводу.

Якщо ти дівчина і згодна з нашими порадами щодо вибору білизни, перешли цю довідку своєму чоловікові або ж додай в закладки на майбутнє, щоб не втратити😉