Як зрозуміти, що настав час оновити бюстгальтер?

Коли з упевненістю можна сказати, що бюст своє відслужив і вам пора прощатися? Нижче розбираємо по пунктах.

Чула про Правило Трьох бюстгальтер? Так називають необхідний мінімум для повсякденного носіння. Сучасні виробники додають в вироби нитки еластану. Вони потрібні, щоб бюстгальтер краще сидів. Але вони мають свою особливість - їм потрібен час, щоб відновитися. Тому один бюстгальтер ми носимо, інший відпочиває, а третій, відповідно, в пранні. Можна сказати, що таким чином ми збільшуємо термін життя кожного виробу окремо. Але ніякий бюстгальтер не вічний. Розповідаємо про 5 ситуацій, коли час задуматися про покупку нового.

бюстгальтер з розтягнутими бретелями

Ти застібаєш пояс на останній гачок
Важливий момент - нові вироби застібаємо на крайній гачок зліва. Решта знадобляться в майбутньому, коли пояс почне розтягуватися. Якщо при примірці бюст відразу краще сидить на середніх або навіть крайньому гачках - проконсультуйся з менеджером з приводу розміру. Не варто добровільно зменшувати термін життя бюстгальтера.

Бретелі підтягнуті на максимум
Це означає, що вони розтягнулися і виконують свою роботу на тяп-ляп. Особливо важливо не допустити цього, якщо ти володарка пишних грудей. В цьому випадку підтримка в пів сили загрожує проблемами. В середньому бюсти великих розмірів радимо оновлювати раз в 6-9 місяців.

Вилізли кісточки

Тут два варіанти - або бюст спочатку був середньої якості, або хтось захопився машинним пранням на високих обертах. Такий бюстгальтер вже не врятувати. Кісточки можна вшити назад, але зворотний відлік уже пішов. Вони вилізуть знову, так що краще шукати заміну бюстгальтеру вже сьогодні.

У тебе були коливання у вазі

Різниця буде видна вже на 2-4 кілограмах. Якщо пояс став нещільно прилягати, лямки врізаються в тіло або, навпаки, стало вільно в чашках - такий бюстгальтер вже не служить тобі вірою і правдою. Не квапся списувати його, але варто замовити пару в сусідньому розмірі.

Бюстгальтер виглядає так, немов побував в колотнечі
Тут все відносно просто. Ковтунці на мереживі, дірочки та запраний вид, - досить вагомі причини, щоб попрощатися навіть з найзручнішим бюстом в колекції. На щастя, тобі пощастило - каталог Аліси не розчарує навіть при самому складному запиті.

бюстгальтер з порваним поясом

Знаємо, що багатьом людям важко дається викидати. Речі лежать роками, по черзі чекаючи то чорного, то кращого дня. Це грає з нами злий жарт, тому що створює видимість - шафи повні. Так чому ж носити нічого? У своїй голові ми мало знаходимося тут і зараз. Ми або в минулому, де ці речі нас радували або в майбутньому, коли, як ми сподіваємося, будемо блищати в них знову. Але по-справжньому все що у нас є - це зараз. Так будь же зараз.