Ґайд еротичною білизною: Бюджет не проблема

Ми написали короткий огляд еротичних моделей для різного бюджету. Не важливо перша твоя покупка або вже є значна колекція, ми знайдемо чим підживити грайливий настрій. Вирушай у цю пригоду одна або в парі, головне, щоб тебе вело задоволення.

Кому варто придивитися до еротичної білизни?
Давайте начистоту — щоб класно провести час у спальні, купувати тематичне вбрання не обов'язково. Внести різноманітність допомагають секс-іграшки, картки з провокаційними іграми, якісне інді-порно. Іншими словами, еротична білизна потрібна не всім.

Це мастхев для тих, кому подобається вбиратися. Якщо у вас завмирає серце від романтичних бантиків, рюшів та повітряних тканин, а від зухвалих шнурівок і ланцюжків спалахують очі — тоді така покупка довгий час буде в радість. Це насолода для естетів, але не лише. Адже навіть дотик до делікатних виробів може пробуджувати чуттєвість. Тим не менш, поекспериментувати з еротичною білизною радимо всім. Новий досвід ще нікого не залишив байдужим.

Який колір найсексуальніший?
Вибір залежить від фантазій й уподобань конкретної жінки. Чорні варіанти та різні відтінки червоного завжди в топі продажів.

Ми вважаємо, що краще вибирати білизну за матеріалом та образом в цілому. Еротичну білизну шиють з мережива, мікросітки, шовку, сатину або атласу, зі вставками з оксамиту та еластану. На Алісі ми намагаємося розміщувати товари з великою кількістю фотографій. Плюс у нас діє безстрокове повернення, якщо щось не підійшло. kollazh-trusiki-i-aksessuary Що купити до 500 гривень
Якщо хочете поекспериментувати з чуттєвою білизною, мінімальний бюджет близько 500 гривень. Цього вистачить, щоби створити пікантний настрій. В цілому ж ціна виробу залежить від матеріалів і складності дизайну.

❣️Сексуальні трусики
Це ошатні моделі повністю з мережива або зі вставками з сітки, або ремінцями. Вони можуть бути як цілісні, так і з пікантним вирізом між ніг. Хороший старт для дослідження своєї сексуальності.

❣️ Наклейки на груди, чокери та маски
З обмеженим бюджетом є сенс подивитися на аксесуари. Наприклад, чокери з еко-шкіри з кільцями можуть органічно вписатися в повсякденний образ, але нададуть йому еротичний підтекст. А мереживну маску можна підібрати під романтичний набір, який вже є. Наклейки на груди теж добре працюють самі по собі, натякаючи на естетику кабаре та еротичних шоу.

kollazh-komplekty-bodi-sorochki-penyuary-kolgotki

Що купити до 1500 гривень
Вибір у цьому ціновому сегменті найбільший, тому є де розгулятися.

❣️ Чуттєві колготки та панчохи
Незамінна річ для того, щоб підкреслити красу ніг. Особливо сексуально виглядають моделі з сітки, з вертикальним швом ззаду або фантазійним візерунком. Як пікантну деталь можна придивитися собі пояс-панчохи або колготки без ластовиці.

❣️ Комплекти білизни
На Алісі величезний вибір білизни різного ступеня відкритості — від комплектів з ремінців-стрепів, які буквально нічого не приховують, до складних бюстьє. Еротичні комплекти допоможуть тобі приміряти різні образи. Дай волю фантазії та будь, ким душа забажає. Зухвала шукачка пригод чи холодна неприступна красуня — вбиратися весело, а нові відчуття завжди манять. kollazh-s-seksualnymi-komplektami ❣️ Сорочки та бебідоли
Пікантна сорочка — топ продаж із сезону в сезон. Вона пасує і для перших романтичних вихідних разом, і щоб струсити рутину довгих стосунків. Варіантів теж не злічити — короткі і нижче колін, з відкритою спиною, з мереживним ліфом або формованим. Найчастіше на тонких бретелях, що регулюються, але на Алісі є варіанти з цільнокроєною чашечкою або хальтером.

Бебідол — це підвид ошатної сорочки з акцентом на грудях і вільним кроєм. Підходить на будь-яку фігуру, тому що пом'якшує силует у зоні живота та боків. Довжиною бебідол зазвичай до середини стегна, прикрашений мереживом, рюшами або шнурівкою.

❣️ Корсети та боді
Обидві категорії можна поєднувати з повсякденним одягом, щоб отримати стильний образ. Зараз актуально одягати білизняні боді зі структурованими оверсайз піджаками або строгими штанами.

❣️ Бодістокінги
Бодістокінг — це ажурний стрейчевий комбінезон з розрізом у ластовиці. Таке вбрання оспівує фігуру, адже носиться виключно в обтяжку на голе тіло. Неймовірно виглядає з підборами. Його близький родич кетсьют, бодістокінг з закритою ластовицею, вже кілька сезонів паморочить голову в модних колах.

kollazh-igrovye-kostyumy-i-penyuary Що придбати від 1500 гривень
❣️ Ігрові костюми
Задоволення для просунутих, тому що ціни на цікаві еротичні костюми стартують у високому ціновому сегменті. Зате за ці гроші ви отримуєте готовий образ — зазвичай це верх, низ, плюс панчохи і якийсь аксесуар — маска, накидка або стек.

❣️ Пеньюари
Дуже вишукані накидки зі струмуючих тканин з комбінованим декором. Для любителів будуарної естетики з легким кіношним димком. Пеньюар добре поєднується з панчохами, розпатланим волоссям і чашкою кави.

Чи відрізняється асортимент Аліси від еротичного одягу із секс-шопів? Вибір комплектів білизни, сорочок, боді та панчіх на сайті Аліси значно більший. Це справедливо як щодо розмірів, так і моделей. Також у нас представлені еротичні лінійки брендів Jasmine, Kleo та O'she. На відміну від секс-шопів, ми не продаємо одяг з вінілу та латексу. Еротична колекція на Алісі більше про моду, а не про фетиші.