Аксесуари для білизняної скриньки до 500 гривень

Ми підготували огляд на 5 недорогих аксесуарів для скриньки з білизною. Деякі з них врятують вас у спеку, змусять улюблену річ прослужити довше і навіть допоможуть заощадити.

Мішечок для прання
Спеціальні мішечки є як у магазинах товарів для дому, так і в супермаркетах. Якщо у вас у господарстві він ще не прижився, то ми спробуємо вас переконати.

meshochki для stirki

У мішечків для прання декілька функцій:

▪️ захистити делікатні вироби
Ми маємо на увазі білизну з фурнітурою, від якої потрібно берегти не тільки інші речі, а й злив машинки. Дбайливого догляду так само потребує мереживо і всі панчішно-шкарпеткові вироби.

▪️ відсортувати речі у пральній машині
Це зручно для прання повсякденних речей, таких як шкарпетки і труси. Так вони менше витягуються під час віджиму і довше прослужать.

Що ще прати у мішечках, крім білизни?
Усі дрібниці, які ви не хочете потім шукати по барабану: наприклад, гумки для волосся або шнурки. Останні легко плутаються і можуть застрягти в отворах барабана.

Також можна спробувати відсортувати кухонний текстиль — закинути окремо фартух, рушники і прихватку. Якщо у вас є собака, то повідки, шлейки й інша амуніція, петлі якої б'ються об барабан, теж вимагають свого мішечка. Плюс мішечок для прання домашніх капців зайвим не буде. Ого, здається, вони мають продаватися набором!

Для формованих бюстгальтерів можна вибрати пластикову кулю. Вона захистить щільні чашки від втрати форми під час прання.

Наклейки на груди
Це не тільки еротичний аксесуар. Силіконові накладки тілесного кольору використовують під одяг, що просвічується, під час засмаги топлес або занять спортом. Вони мають надійний липкий шар і часто можуть використовуватися до 20 разів, залежно від бренду. Достатньо промити їх теплою мильною водою і дати просохнути.

багаторазові наклеїки на руд

Наклейки для грудей бувають різної форми і розміру — одні призначені, щоб закрити лише соски, інші ж кріпляться від низу ареол до верхньої частини грудей і можуть трохи підняти форми, наприклад, як ці наклейки push-upХоча якщо вас цікавить останній варіант, краще придивіться до тейпів.

Тейпи для грудей
Це одноразові еластичні смужки тілесного кольору, які клеять на тіло, щоб надати грудям потрібну форму. Ми рекомендуємо використовувати тейпи для моделювання форми грудей, а соски прикрити одноразовими накладками.

teypyi для grudi

Є безліч способів кріплення тейпів, доведеться поекспериментувати поки знайдете свій. Цей аксесуар підходить і для грудей, більших за середні, але, можливо, слід пошукати широкі моделі і перестрахуватися, купивши клей для тейпів окремо.

Наклейки і тейпи не рекомендують носити жінкам з чутливою шкірою грудей або за індивідуальної реакції на медичний клей. Плюс, це не повноцінна заміна бюстгальтеру, але точно альтернатива прозорим бретелям.

Подовжувач і зменшувач об'єму бюстгальтера
Якщо улюблений бюст розтягнувся або навпаки став тиснути, варто почати пошуки нового. Бюстгальтер, який неправильно сидить, може сильно нашкодити здоров'ю: занадто вільний або занадто тісний пояс може стати причиною головного болю або неприємних відчуттів у спині та грудній клітці.

udlenitel i umenshitel poyasa byustgaltera

На щастя, є невелика тимчасова хитрість у вигляді тканинних вставок. Найчастіше, вони йдуть базових кольорів і мають від 2 до 4-х гачків. Закріпити такий аксесуар досить просто. На одній стороні подовжувача будуть гачки, а на іншій — петлі. Потрібно прикріпити гачки подовжувача до петель на поясі бюстгальтера. Пришивати нічого не треба.

Кольорові підтяжки для панчіх
Підтяжки для панчіх — це еластичні стрічки, які допомагають регулювати посадку і кріпляться за допомогою затискачів. Так, це пустощі, але зате які приємні. За невеликі гроші отримуєш бонус до настрою. Магія в деталях, й іноді достатньо додати трохи кольору.

цвітні podtyazhki для chulok

Щоб оновити білизняний гардероб, не обов'язково витрачати великі суми. Іноді достатньо невеликого аксесуара, щоб урізноманітнити або продовжити термін життя улюбленої речі. Носіть по максимуму те, що у вас вже є і не забувайте про важливість правильного догляду за речами.