Оновлюємо гардероб: трендові речі 2024 року

​​Стиль — продовження індивідуальності і не дорівнює моді. Проте знати актуальні тенденції не зайве. Розказуємо на що звертати увагу при плануванні шопінгу.

Життєрадісні кольори

Нарешті те, як ми почуваємо себе в одязі стало не менш важливим, ніж те, як виглядаємо. Мода може допомагати нам почуватися краще. Наприклад, обираючи соковиті, яскраві відтінки, ми налаштовуємо себе на гарний настрій. Кольори 2024 року за версією Pantone та Coloro перегукуються між собою. Насичені теплі кольори м’якоті персика та абрикоса стимулюють вироблення дофаміну – гормону щастя. 

Це працює і з холодними відтінками яскравих кольорів. Зверніть увагу на соковитий жовтий. Освіжальний відтінок підійде як для аксесуарів, так і для всього образу. 

Додавати точково яскраві акценти – прийом не новий. Найбажанішими колготками минулого сезону були однотонні червоні. Ті, хто ще не встиг вигуляти цей тренд, не переймайтесь. Яскраві колготки нікуди не зникають, тож експериментуйте досхочу. Але не червоним кольором єдиним. Ми радимо придивитись також до кобальтового синього, пурпурно-фіолетового і жовтого кольорів та поєднувати їх між собою. 

Ажурне мереживо

У 2024 році в тренді ажурні колготки з мереживним візерунком. Це можуть бути квіти, геометричні чи абстрактні фігури. Ми у захваті, що ця тенденція пішла далі звичних чорних та білих, і тепер наші ніжки будуть прикрашати блакитні, лілові, рожеві варіанти. 

Бантики на всьому

Тренд на бантики та стрічки в стилізації яскраво заявив про себе під час новорічних свят 23/24. У цьому році він поширюється на інші сфери: від прикрас для волосся до деталей одягу. Чи є більш простий в адаптації тренд? Не викидайте стрічки з подарунків і пакування, надайте їм нові сенси. 

Графічна еротика

У тренді штучна шкіра та чіткі лінії, наче над силуетом працював кравець. Конкретно ми будемо надихатися українським брендом Anoeses

Також актуальними є боді, корсети та сукні в стилі Mugler. Дуже стримано, вишукано та чуттєво. З матеріалів обираємо чорну мікросітку або мереживо. До речі, замість естетики Сlean girl в макіяжі набирає обертів напрямок Romantic grunge з його недбалістю та незавершеністю. Ці принципи  знаходять відображення і в одязі.

Повернення 2000-х  і вайб бохосерфу

Перенесемося у літо. Купальники та пляжний одяг цього року обіцяють бути дуже різноманітними. 

По-перше, дизайнери будуть надихатись "джинсовою" естетикою початку століття. Тому ми можемо побачити повернення візуально схожої тканини в трендових купальниках. 

По-друге, це поєднання богемного стилю з атрибутами серферів. Вони і справді мають дещо спільне: замилування природою та дух свободи. Тому для пляжного одягу обираємо вільний крій та яскраві принти. Кольорова гама максимально наближена до природних відтінків: коричневий, вохра, бежевий, білий та зелений. 

Щоб ви не обрали, пам’ятайте: тренди — швидкоплинні. До того ж не враховують типаж та індивідуальні особливості: ріст і статуру. З ними можна гратись, але інвестувати розумніше в базу. На щастя, на Алісі є і те, й інше.